Vinterns färger

Vintern 2017 är det utöver den klassiskt naturliga looken spännande färger som dominerar. Man skulle också kunna uttrycka det som allt eller inget.

Den klassiskt naturliga looken blir aldrig omodern. En ekologisk fuktcreme av hög kvalitet, makeup i ljust bruna och rosa toner, ett ofärgat läppbalsam och svart mascara gör dig klassiskt elegant även denna vinter. Till kvällen kan du lägga på ett lager av bruna eller rosa ögonskuggor med matt textur och ett glittrande spår i guld. Naturliga uttrycksfulla ögonbryn är trenden i vinter, försök att använda pincetten så lite som möjligt.

 

Vill du följa den mer färgsprakande trenden är körsbärsröda läppar väldigt heta i vinter. Både matt och blankt läppstift fungerar. Läpparnas kontur kan vara något suddig. Sätt gärna lite transparent glans i mitten av läpparna. Svart eyeliner eller kajal i en skarp vinge, kanske runt hela ögat, tillsammans med ögonskugga i plommon, blått eller metallic silver ger dig en spännande look.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *