VIVANESS: en mässa för naturlig och organisk skönhet

I februari 2018 hålls en internationell skönhetsmässa i Tyskland med enbart naturliga och organiska skönhetsprodukter. Det är ett perfekt tillfälle för kosmetikproducenter, köpare, handlare och serviceföretag i den branschen att upptäcka en mängd olika innovationer och för att skapa nya kontakter. Besökande får ta del av nyheter och spännande idéer och det kommer garanterat att bli fyra inspirerande dagar.

Varje år samlas över 250 internationella utställare på VIVANESS för att visa upp sina produkter och idéer. De erbjuder en varierad översikt över de senaste trenderna inom branschen. Produkterna som exponeras är noga utvalda och granskade efter ”The VIVANESS Criteria” – strikta kriterier som garanterar ett helt naturligt utbud.

Elfriede Dambacher, ägaren av konsultföretaget Naturkosmetik Konzepte, är en internationell expert i den naturliga kosmetik-branschen. I sin kolumn på www.vivaness.de skriver hon:

”Kosmetikmarknaden blir alltmer grön, och enligt min mening, fortsätter den att öka.” (översatt från engelska)

Mässan hålls den 14-17 februari 2018 i Nürnberg, Tyskland.

www.VIVANESS.de

 

Josefin Hero

Redaktionen Ekomakeup.se