Coola klipp

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Maria Åkerberg, Babyface”.

Har du haft samma frisyr i en evighet och känner att det är dags att göra en förändring? Se hit! Här tipsar jag om några coola klipp som andas 2018. I år vågar vi leka med saxen och färgen. En längre lugg, vilda lockar eller en varm guldig färg är kanske helt rätt för dig! Eller varför inte en rakt avklippt page?

Uppdelad lugg
Satsa på mittbena med en längre lugg som du delar upp på mitten. Det ramar in ansiktet och ger ett ungt och lekfullt intryck.
Styling: Börja med att spraya luggen med ett ekologiskt värmeskydd. Föna sedan luggen uppåt och bort från ansiktet med en rundborste och låt det sedan falla åt varsitt håll runt ansiktet. Genom att föna luggen på det viset så får du en lugg med ett naturligt svall bort från ansiktet. Avsluta med en ekologisk hårspray.

Pixie
Den främsta kortklippta looken 2018 är en pojkig pixie. Trots att den är just pojkaktig så ger den ett feminint intryck och en look som är franskt chic.
Styling: För att få till textur ska du använda en ekologisk saltvattenspray. Det ger ett mjukare resultat än om man använder vax. Voilà!

Snaggat
Om du är trött på allt borstande och tvättande så finns det en lösning- raka av allt! Framhäv dina fina drag istället och prova något helt nytt, du vågar!
Styling: None!

Avklippt
Den här stilen passar nästan alla längder. Rakt klippta toppar gör att håret ser nyklippt ut under längre tid och det är dessutom en look som är lätt att styla. Snyggast är att ha en jämn färg över hela håret, kanske en varm mörkbrun?
Styling: Använd en plattång och platta topparna. Glöm inte att använda ett ekologiskt värmeskydd innan du använder hög värme på ditt hår. Avsluta med en lätt hårspray – ekologisk såklart.

Axellång bob
Boben är en mjuk feminin frisyr som ramar in ditt ansikte. Lägg till ljusa slingor för att göra frisyren ultimat.
Styling: Applicera en ekologisk volym-mousse i blött hår. Blås sedan håret samtidigt som du stylar med en rundborste för att få till mer volym och mjuka former i din bob. Avsluta sedan med en ekologisk hårspray.

Långt slarvigt klippt
Om du har långt hår så är det ojämna toppar som gäller i år. Låt dig inspireras av hippie-håret och rocka det med lösa slarviga lockar.
Styling: Locka stora sektioner av håret och borsta sedan ut det försiktigt. Använd en ekologisk saltvattenspray och rufsa till håret uppochner. Avsluta med en ekologisk hårspray.

Vårda ditt hår
Kom ihåg ett friskt och välskött hår är alltid vackrast oavsett klipp. Använd Maria Åkerbergs Hair Therapy, en återfuktande och mjukgörande inpackning för alla hårtyper, särskilt bra för ett torrt och sprött hår. Eteriska oljor från Tea tree, Lavendel och Citrongräs gör att inpackningen även passar en torr hårbotten.
Länk: Maria Åkerbergs Hair Therapy

Ekologisk makeup

Josefin Hero
Redaktionen Ekomakeup.se