Aktivt kol- ett hälsopulver med många användningsområden

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyface”.

Du har säkert hört om den senaste skönhetstrenden aktivt kol – Ett hälsopulver med många användningsområden. En ny trend men inte en ny upptäckt. Aktivt kol har använts i flera tusentals år och vi fortsätter att använda detta mirakelpulver.
Vad är aktivt kol?

Aktivt kol är naturligt framställt av kokosnötskal eller trä som har hettats upp i syrefattig miljö så att koncentrationen av rent kol ökar. Det är alltså inte samma kol som du använder till grillen, vilket inte ska konsumeras eller användas på huden. Kolen har behandlats på helt olika sätt och det aktiva kol vi använder för hälsa och skönhet innehåller inga kemikalier.

Användning
Aktivt kol är bra för både insida och utsida. Det används av medicinska skäl då det är antibakteriellt, läkande, inflammationshämmande och absorberar gifter och kemikalier. Det räcker med en liten mängd som du lägger i din juice eller smoothie som absorberar de gifter och kemikalier du fått i dig. En enkel detox som inte smakar illa eller är tidskrävande. En välmående insida är grunden till skönhet då insidan reflekteras utåt.
Aktivt kol har börjat användas mer och mer inom skönhetsvärlden. Det är till exempel effektivt att använda aktivt kol till tandblekning. Det tar bort fläckar och drar samtidigt till sig bakterier och plack vilket resulterar i ett renare och vitare leende.
Vi ser också ansiktsmasker med aktivt kol som huvudingrediens på marknaden just nu. Aktivt kol suger upp gifter och olja vilket piggar upp och ger hyn lyster. Det förebygger också akne och saktar ner åldringsprocessen.
Face Mask Black från Maria Åkerberg är en djuprengörande ansiktsmask med aktivt kol, speciellt lämpad för hud som känns stressad, i obalans och behöver en detox. Som komplement till renande kol innehåller den mjukgörande och vitaliserande jojobaolja.

Köp Maria Åkerberg
face mask black här

Ekologisk makeup