Om oss

Vi vill öka synligheten för ekologisk makeup. Efter att tidigare ha arbetat med att marknadsföra och lansera flera enskilda kunders ekologiska produkter samt artister som mer och mer väljer makeup från ekologiska producenter vet vi att skönhetsbranschen är en bransch som aldrig tar paus utan ökar från år till år.

Med egna val i vår livsstil, att välja ekologiskt så långt det går, föddes en idé om att göra ekologisk makeup mer synlig då vi såg den rådande statistiken. Exempelvis att bara tre skinkor av 100 på våra julbord är ekologisk. Ekologiskt ligger i tiden men fortfarande är det få som praktiserar sina val i verkligheten.

Vi vill lyfta fram de som arbetar för hållbarhet på lång sikt utan att göra avkall på kvalitén. Vi vill bidra till exponering så att kunderna hittar återförsäljare av ekologisk makeup innan de ger efter för reklam och väljer traditionell makeup.

På Ekomakeup.se hittar du ekologiska återförsäljare och hudvårdssalonger samt får tips och nyheter om ekologisk skönhet och makeup för en naturlig och hållbar livsstil. Allt på ett ställe.

Med hjärtat och framtiden i sikte vill vi vara med att bidra till att ge ekologisk skönhet till alla.

 

Kontakta redaktionen på info(at)ekomakeup.se